top of page
  • Writer's pictureVNK serviss

PAKĀPENISKI TIEK UZSĀKTA APKURES SEZONA

Informējam, ka, ņemot vērā gaisa temperatūras pazemināšanos, SIA "VNK serviss" pakāpeniski uzsāk apkures sezonu uzņēmuma apsaimniekojamajās daudzdzīvokļu ēkās.

SIA "VNK serviss" skaidro, ka uzņēmuma pārvaldītajās mājās siltummezgli ir aprīkoti ar automātisku regulēšanas sistēmu, kas vadās no āra gaisa temperatūras. Tas ļauj drēgnajās rudens dienās saglabāt minimālu siltumenerģijas patēriņu un mājokļos nodrošināt pietiekami komfortablus apstākļus. Apkure automātiski atslēdzas, līdz ar to iedzīvotājiem nevajadzētu satraukties, ka dienas laikā, paaugstinoties āra gaisa temperatūrai, radiatori var būt vēsi.

SIA "VNK serviss" ir svarīgi, lai klienti būtu apmierināti, tādēļ, ja iedzīvotāji vēlas, ir iespēja apkures sezonu uzsākt arī nedaudz vēlāk. Šādā gadījumā iedzīvotājiem ir jāsasauc kopsapulce vai jāveic aptauja, savācot vismaz 51% iedzīvotāju atbalstu, jānosaka vēlamais apkures sezonas uzsākšanas datums un jāiesniedz lēmums mājas apsaimniekotājam.

SIA "VNK serviss" aicina iedzīvotājus šobrīd vairs neplānot radiatoru nomaiņu, kas traucē mājas apkures sistēmas atgaisošanas procesam. Šādi darbi ir jāplāno starpsezonā, kad apkure nenotiek. Ja kādam tomēr ir iesākta radiatoru nomaiņa un nepieciešams to pabeigt, par to ir jāinformē apsaimniekotājs pa tālruni 20 000 209.

bottom of page