top of page
  • Writer's pictureVNK serviss

PAR LIELGABARĪTA ATKRITUMU IZVEŠANU

SIA "VNK serviss" informē:


Veicot dzīvokļa remontu, mēbeļu nomaiņu, kā arī citus mājvietas interjera un iekārtojuma uzlabojumus, mēdz rasties nevajadzīgas lietas, tajā skaitā arī lielgabarīta atkritumi – mēbeles, matrači, paklāji, remonta atkritumi u. c., un par atbrīvošanos no šīm lietām ir atbildīgs to īpašnieks.

SIA "VNK serviss" novērotas situācijas, kad blakus sadzīves atkritumu vākšanai paredzētajiem konteineriem iedzīvotāji novietojuši lielgabarīta atkritumus, būtiskākais, ko ņemt vērā – šādās situācijās izmaksas par lielgabarīta atkritumu izvešanu tiek piemērotas daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai. Tādējādi daudzdzīvokļu mājai tiek uzlikts papildu finansiālais slogs par pakalpojumu, ko tie nav izmantojuši.

Aicinām iedzīvotājus pārdomāt ne tikai savus pirkumus, bet arī nākamo soli, kas sekos pēc jaunu lietu iegādes, – ko iesākt ar to, kas rezultātā būs kļuvis lieks un nevajadzīgs. Ja esošā dīvāna vai drēbju skapja nolietojums liedz to nodot citu rokās, tad katram pašam jāparūpējas un jāuzņemas izmaksas par savu vairs nederīgo lietu apsaimniekošanu.

bottom of page